Волинські патрульні обмежили прийом громадян. Просять писати звернення

Волинські патрульні обмежили прийом громадян. Просять писати звернення

З метою запобігання поширенню на території України короновірусу COVID-19 в управлінні патрульної поліції у Волинській області обмежили прийом громадян.

Про це повідомляється на сторінці патрульних у фейсбуці.

Зазначається, шо здійснюється прийом лише з невідкладних питань, а саме повернення посвідчення водія відповідно до судового рішення (за умови закінчення строку дії тимчасового дозволу на право керування та за наявності судового рішення).

З усіх інших питань просимо звертатися до управління патрульної поліції у Волинській області письмово, на адресу: 43005 м. Луцьк, вул. Залізнична, 15, або на електронну пошту [email protected], тел. 0-332-74-21-33.

«Звертаємо вашу увагу на вимоги щодо оформлення таких звернень. Вони зазначенні в Законі України "Про звернення громадян". Згідно зі ст. 5 цього Закону, письмове звернення може бути надіслане з використанням мережі Інтернет, засобів електронного зв’язку (електронне звернення). У зверненні має бути зазначено прізвище, ім’я, по батькові, місце проживання громадянина, викладено суть порушеного питання, зауваження, пропозиції, заяви чи скарги, прохання чи вимоги», – йдеться у дописі.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В луцьких магазинах та супермаркетах зроблять розмітку для безпечної відстані
Наступна новина В усіх трьох жінок, яких ізолювали у Луцьку, коронавірусу немає
Останні новини
Схожі новини