У Луцьку небайдужі здали водія, який сів за кермо в стані наркотичного сп’яніння 

У Луцьку небайдужі здали водія, який сів за кермо в стані наркотичного сп’яніння 

Сьогодні, близько опівночі, патрульним надійшло повідомлення від небайдужих громадян, що на вулиці Глушець у Луцьку компанія молодих людей розпиває алкоголь та має намір сісти за кермо автомобіля, розповіли в патрульній поліції Волині. 
 
Коли поліцейські прибули за вказаною адресою, то неподалік помітили автомобіль Skoda, який вже почав рух. Номерний знак, марка та колір цього транспортного засобу збігалися з орієнтуванням.  
 
Патрульні зупинили авто. Під час спілкування з керманичем в нього виявили явні ознаки наркотичного сп’яніння: звужені зіниці, які не реагують на світло, та виражене тремтіння пальців рук. Однак чоловік відмовився проходити визначений законом огляд у лікаря-нарколога.  

На водія патрульні склали протокол за ст. 130 (Керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані сп’яніння) КУпАП. Його відсторонили від керування


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцьким підприємцям частково компенсують вартість придбаних генераторів: як це працює
Наступна новина Львівські лікарі за 9 місяців вилікували у 5-річного хлопчика з Волині гостру лейкемію
Останні новини
Схожі новини