Волинські працедавці спрямували 3,3 мільярда гривень єдиного внеску на соцпотреби

Волинські працедавці спрямували 3,3 мільярда гривень єдиного внеску на соцпотреби
Джерело фото: Суспільний кореспондент

На Волині у січні-листопаді 2018 року сплачено 3 мільярди 316 мільйонів гривень єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

Це на 747 мільйонів більше проти аналогічного періоду торік, повідомляє прес-служба ГУ ДФС у Волинській області.

«Показники сплати єдиного внеску переконують як в доброчесності  наших працедавців, так і ефективності заходів волинських фіскалів в питанні детінізації трудових відносин. Тому Волинь може зарахувати до свого активу належну податкову дисципліну та соціальну відповідальність переважної більшості працедавців», - зазначає начальниця ГУ ДФС у Волинській області Світлана Савчук.

Керівниця волинських фіскалів наголосила, що в рамках виконання розпорядження Уряду від 05.09.2018 №649-р «Про заходи, спрямовані на детінізацію відносин у сфері зайнятості населення» з вересня в області проводяться заходи роз’яснювального та контрольно-перевірочного характеру з тим, щоб впорядкувати відносини у сфері зайнятості та захистити права найманих працівників.

«Логічний підсумок наших спільних з представниками Держпраці заходів - ріст надходжень єдиного внеску, це фінансова складова. Однак не менш важливо, щоб наймані працівники теж спонукали працедавців до офіційного працевлаштування. Як відомо, лише за умови легальної оплати праці можна розраховувати на соціальні гарантії. Тому офіційне працевлаштування актуальне для кожного працівника незалежно від віку та кваліфікації, оскільки гарантує соціальну допомогу у випадку втрати працездатності  та безпосередньо впливає на пенсійні нарахування», - підкреслила Світлана Савчук.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Оплати зимою - забери весною: «LeBruk» пропонує придбати бруківку за спеціальною пропозицією
Наступна новина На Волині найбільше подешевшало пальне
Останні новини
Схожі новини