Оплати зимою - забери весною: «LeBruk» пропонує придбати бруківку за спеціальною пропозицією

Оплати зимою - забери весною: «LeBruk» пропонує придбати бруківку за спеціальною пропозицією

Луцька компанія «Бетон Брук Сервіс», яка випускає бруківку під торговою маркою «Le Bruk», підготувала своїм клієнтам спеціальну пропозицію. 

Відтак, покупцям пропонують купити бруківку зимою, коли буде змога, а забрати весною, коли буде потреба, – йдеться на сторінці ТМ «Le Bruk» у Фейсбуці.  

«Le Bruk» пропонує клієнтам заощадити час та гроші! А також спланувати майбутнє облаштування території», – зазначається у повідомленні. 

Загалом «Бетон Брук Сервіс» виготовляє близько десяти різних форм бруківки.

Найпоширенішими є форми «Носталіт» або «Старе місто» та «Цеглинка», які вже встигли стати класикою і досі користуються попитом серед замовників.

«Цьогоріч ми запустили виробництво двох нових форм – «Ля Брук» товщиною 4 сантиметри та «Піксель» (6 см).  «Ля Брук» схожа на «Носталіт», різниться лише розмірами, адже вона трохи більша. Це хороші форми, якими можна викладати цікаві орнаменти на доріжках, тротуарах… Вони придатні також для доріжок, на яких катаються на роликах чи велосипедах», - розповів про новинки компанії її директор Сергій Стрихарчук.

Для отримання деталей телефонуйте за номерами телефонів: 

  • 067 334 11 12 
  • 050 678 82 55 

Менеджер компанії допоможе підібрати гарний варіант бруківки для вашого дому, офісу чи інших потреб. 

 

Спеціальна пропозиція 👍 ОПЛАТИ ЗИМОЮ ☃ - ЗАБЕРИ ВЕСНОЮ! 🌱 🔶"Le Bruk"🔶 пропонує клієнтам заощадити час та гроші! а також...

Posted by Бруківка LeBruk on Friday, 7 December 2018

Нагадаємо, «Le Bruk» наразі випускає два види безшовної бруківки: «Піксель» і «Дуо». 

Обидва види бруківки – товщиною 6 см. Вони здатні витримувати до 20 тонн ваги, тож таким покриттям можна їздити навіть вантажним автомобілям.

До слова, бруківку «Le Bruk» виробник на замовлення клієнта може зробити будь-якого кольору. Й до того ж втілити ідею дизайнера, виклавши візерунок.

Утім, аби бруківка прослужила багато десятків років, за нею потрібно правильно доглядати.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку комунальники клали асфальт в дощ. ФОТО
Наступна новина Волинські працедавці спрямували 3,3 мільярда гривень єдиного внеску на соцпотреби
Останні новини
Схожі новини