Волинські театрали облаштували глядацький зал в укритті. ФОТО

Волинські театрали облаштували глядацький зал в укритті. ФОТО

Обласний музично-драматичний театр ім. Тараса Шевченка в підвалі обладнав сцену та глядацьку залу. Це – одночасно і бомбосховище, яке дозволить не припиняти театральне життя під час повітряних тривог.

Про це повідомляють у Волинській обласній раді.

Перших глядачів «театр в укритті» прийняв уже цими днями. Дійство мало благодійну мету – театральна спільнота збирала кошти на автомобіль, рації та тепловізор для бійців 72-ої окремої механізованої бригади.

Як зазначив в.о. директора театру Сергій Скулинець, ідею облаштування «театру в укритті» сформували сучасні реалії.

«Через повітряні тривоги кілька разів нам доводилося переривати спектаклі, разом з акторами і глядачами переходити в укриття, а то й взагалі переносити вистави. Тому виникла ідея створити театр в укритті. Тут були голі стіни, але ми все зробили власними силами. У цьому приміщенні безпечно, і театральне життя продовжуватиметься», - розповідає керівник.

Сергій Скулинець зазначив, що на сцені в укритті уже запланували низку театральних прем’єр. Перша з них – «Діалог зі снайпером» відбудеться наприкінці листопада.

Читайте також: У Луцьку в укритті драмтеатру під час тривоги діти заспівали «Ой у лузі червона калина». ВІДЕО


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Нововолинській громаді на гарячому зловили торговця наркотиками
Наступна новина У Нововолинську облаштовують закриті сміттєві майданчики
Останні новини
Схожі новини