Луцький шоумен тимчасово очолить облмуздрамтеатр

Луцький шоумен тимчасово очолить облмуздрамтеатр

В обласних закладах культури Волині зміняться керівники.

Про це повідомляють у Волинській обласній раді.

Члени постійної комісії з питань освіти, науки, інформаційного простору, культури та мови, національного і духовного розвитку розглянули кадрові питання.

Зокрема, завершується термін дії контракту із директором обласного науково-методичного центру культури Любов’ю Рожновою. Тож депутати підтримали пропозицію відділу з питань управління об’єктами спільної власності територіальних громад, сіл, селищ, міст області та землями комунальної власності та рекомендували голові обласної ради Григорію Недопаду звільнити її із посади і до призначення керівника в установленому законом порядку або видання іншого розпорядчого документа призначити Любов Рожнову тимчасово виконувачкою обов’язків директора центру.

У зв’язку із поданою заявою про звільнення члени комісії також рекомендували голові обласної ради звільнити директорку обласної бібліотеки для дітей Наталію Граніч. До призначення керівника в установленому законом порядку або видання іншого розпорядчого документа виконання обов’язків директора покласти на заступницю керівника закладу Людмилу Хілуху.

Також завершується термін дії контракту із директоркою Волинської державної обласної наукової бібліотеки імені Олени Пчілки Людмилою Стасюк. У зв’язку з цим депутати рекомендували голові облради Григорію Недопаду звільнити її із займаної посади та до призначення керівника на конкурсних засадах або видання іншого розпорядчого документа призначити тимчасово виконувачкою обов’язків директора Наталію Граніч.

Крім того, завершується термін дії контракту із директором Волинського академічного обласного українського музично-драматичного театру імені Т. Г. Шевченка Анатолієм Гливою. Голові обласної ради члени профільної комісії рекомендували звільнити його із посади директора-художнього керівника та до призначення очільника закладу в установленому законом порядку або видання іншого розпорядчого документа покласти виконання обов’язків директора-художнього керівника на заступника директора Сергія Скулинця.

Депутати підтримали пропозицію першого заступника голови облради Юрія Поліщука щодо належного пошанування екскерівників наукової бібліотеки Людмили Стасюк та драмтеатру Анатолія Гливи. За багаторічну сумлінну працю їх нагородять найвищими відзнаками обласної ради.

Читайте також: Погодили нового голову Луцької райдержадміністрації


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На волинянина склали адмінпротокол за підпал трави
Наступна новина Волинські силовики розслідують справу колаборанта з Луганська
Останні новини
Схожі новини