Волинських виконавців запрошують виступити на розігріві у «Время и Стекло»

Волинських виконавців запрошують виступити на розігріві у «Время и Стекло»

Волиняни мають шанс виступити на одній сцені із гуртом «Время и Стекло. Концерт відбудеться 26-го червня на іподромі, що в Центральному парку культури та відпочинку ім. Лесі Українки.

«Ми прийняли рішення дати шанс молодим волинським виконавцям / гуртам прорекламувати себе та розширити свою аудиторію слухачів, виступивши на одній сцені з найТОПовішим гуртом країни «Время и Стекло», на розігріві перед основним концертом», – повідомляють організатори – івент-агенції «Tikhonov сoncert and event agency».

Все, що потрібно для цього, – це прислати заявку, в які буде вказано ПІП учасників колективу, контактні номери, аудіо- або відеозаписи композицій на електронку – [email protected]

Крім цього команда івент-агенції «Tikhonov сoncert and event agency» підготувала дуже багато подарунків та сюрпризів для всіх, хто завітає на подію.

«Ми намагаємося зробити все можливе, щоб всім відвідувачам було комфортно та цікаво. Наразі ми щодня на своїй сторінці у facebook розповідаємо про всі цікавинки та сюрпризи», - повідомляють організатори.

Що ж наразі вже точно буде на події? Перш за все це величезна FOOD-зона, де всім вистачить зручних місць та різноманіття смаковинок. Першим резидентом є компанія «Novellina».

Також команда організаторів не забуває про найменших відвідувачів концерту – для них буде теж окрема територія розваг із аніматорами, батутами, стрільбою з лука і ще багато всього, щоб діти не сумували.

Кожен з відвідувачів концерту матиме ще шанс виграти один із чималої кількості призів, котрі будуть розігруватися на самій події. Для того, щоб виграти, потрібно лише купити квиток та прийти на подію.

Також Tikhonov Аgency ЗАСТЕРІГАЄ: останнім часом почастішали випадки підробки квитків шахраями. Тому в агенції просять купувати квитки ТІЛЬКИ у офіційніх розповсюджувачів (котрі зазначені на сторінці у facebook. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Le Bruk почали виготовляти нову оригінальну бруківку
Наступна новина Кого українці хочуть бачити прем'єром. У списку – Ігор Палиця
Останні новини
Схожі новини