Кого українці хочуть бачити прем'єром. У списку – Ігор Палиця

Кого українці хочуть бачити прем'єром. У списку – Ігор Палиця

У списку політиків, чиї імена в опитуванні КМІСу щодо посади прем’єр-міністра України – голова Волинської обласної ради Ігор Палиця. Проте він отримав невелику кількість голосів (0,5%).

Нагадаємо, у лютому журналістка Соня Кошкіна заявляла, що голову Волинської обласної ради Ігоря Палицю називали прем’єр-міністром України під час святкування дня народження Ігоря Коломойського.

«Відразу два моїх джерела з числа гостей стверджують, що чули тости на честь майбутнього прем'єр-міністра... Ігоря Палиці. Але сам Ігор Валерійович говорить, що це не так. Ок. Ну, хто я, щоб не вірити імениннику?» – відзначила вона.

Загалом в опитуванні КМІСу прозвучало 12 кандидатів на місце прем’єра, більшість із яких – топові українські політики.

Найбільше голосів в опитуванні отримав Юрій Бойко: 12,9% українців хотіли б бачити на посаді нового прем'єр-міністра співголову «Опозиційної платформи – За життя», пише theБабель.

На другому місці з результатом 11,3% — лідерка «Батьківщини» Юлія Тимошенко.

Замикає трійку лідерів очільник партії «Сила і честь» Ігор Смешко, за нього віддали голоси 8,1% українців.

На четвертому місці – нинішній глава Кабінету міністрів Володимир Гройсман, у нього 7,7% підтримки українців; 4% отримав лідер «Громадянської позиції» Анатолій Гриценко; по 2,6% – експрезидент Петро Порошенко та лідер «Самопомочі» Андрій Садовий, 2,2% підтримки у колишнього прем'єр-міністра Арсенія Яценюка, 2% – у нардепа Олександра Шевченка, 1,4% – у лідера партії «Основа» Сергія Тарути. Секретар РНБО Олександр Данилюк має 1% підтримки, очільник Волинської облради Ігор Палиця – 0,5%, голова правління НАК «Нафтогаз України» Андрій Коболєв – 0,1%.

36% українців не змогли відповісти на запитання.

Опитування проводилося з 26 травня по 7 червня Київським міжнародним інститутом соціології (КМІС). Була опитана 2021 особа методом особистого інтерв'ю в усіх регіонах України, за винятком окупованих територій Донбасу та Криму.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинських виконавців запрошують виступити на розігріві у «Время и Стекло»
Наступна новина Стали відомі волинські кандидати від партії Порошенка
Останні новини
Схожі новини