Волинський бренд – серед найдорожчих в Україні

Волинський бренд – серед найдорожчих в Україні
Фото ілюстративне

Знаменитий волинський бренд «Торчин» посів 12 місце у рейтингу найдорожчих українських національних брендів.

Список складений на основі даних, наданих журналу правовласниками брендів, – повідомляє УНН з посиланням на рейтинг журналу «Кореспондент».

У рейтинг потрапили виробники напоїв і продуктів харчування, заправки, рітейли, мобільні оператори.

Перше місце в рейтингу займає бренд «Київстар», вартістю 245,2 млн дол. Друге - «Моршинська», вартістю 178,2 млн дол., третє - «Фокстрот» (176,9 млн дол.).

Виробники продуктів харчування представлені в рейтингу брендом «Торчин» - 12 місце (35,2 млн дол.), «Roshen» - 16 місце (126,7 млн дол.), «Світоч» - 19 місце (117,2 млн дол. ), «Рудь» - 30 місце (100 млн дол.) та інші.

У список також потрапили бренди холдингів аграрної галузі - «Наша Ряба» - 21 місце (113,3 млн дол.), «М'ясна гільдія» - 35 місце (95,3 млн дол.), «Бащинський» - 37 місце (92,7 млн дол.), «КОМО» - 43 місце (74,1 млн дол.) і «Пирятин» - 45 місце (65,9 млн дол.)

Довідково:  
Підприємство «Торчин» засноване у 1994 році і розташоване в селищі Торчин на заході України. Саме цей географічний топонім свого часу дав ім'я популярного сьогодні бренду «Торчин».

Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині «швидка» 2 рази не встигла на виклик через погану дорогу
Наступна новина Як зберегти зір, якщо постійно «сидиш» в телефоні і комп'ютері. Поради від луцьких медиків
Останні новини
Схожі новини