Волинський національний університет отримав нагороду від Ради Європи

Волинський національний університет отримав нагороду від Ради Європи

Волинський національний університет імені Лесі Українки отримав нагороду від Ради Європи за найкращі практики із забезпечення якості освіти. Нагородили волинських освітян у Стразбурзі. 

Про це на своїй сторінці повідомила проректорка з науково-педагогічної роботи та міжнародної співпраці Лариса Засєкіна. Нагороду отримував ректор університету Анатолій Цьось.

«Щойно презентувала найкращі університетські практики із забезпечення якості освіти на засіданні департаменту освіти Ради Європи. Переконалася, що наша освіта конкурентоспроможна в Європейському освітньому просторі.

Волинський національний університет імені Лесі Українки отримав високу нагороду і світове визнання за найкращі практики із забезпечення якості освіти. Університет Лесі Українки перший університет з України, який отримав таку високу нагороду. Вітаю ректора Анатолій Цьось та усю команду університету, яка забезпечує цю якість!!! Це насправді Різдвяний дарунок нашій академічній спільноті», – йдеться у дописі.

 

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Смертельна аварія на Чернігівщині. Кількість жертв зросла
Наступна новина У «Волиньгазі» – нові реквізити для оплати розподілу газу
Останні новини
Схожі новини