Командир волинської бригади та ректор ВНУ обговорили можливість пільгового навчання для військових

Командир волинської бригади та ректор ВНУ обговорили можливість пільгового навчання для військових

Командир 14 окремої механізованої бригади полковник Олександр Охріменко в одному з прифронтових населених пунктів зустрівся з ректором Волинського національного університету Анатолієм Цьосем та першим заступником міського голови Володимир-Волинська територіальної громади Ярославом Матвійчуком. Обговорили можливість пільгового навчання для військовослужбовців і їх дітей та створення реабілітаційного центру.

Про це пише 100 Окрема бригада територіальної оборони Волині на сторінці у Facebook.

«Привітали полковника Олександра Охріменка з державною нагородою, орденом Богдана Хмельницького ІІ ступеня, яку йому нещодавно було присвоєно Указом Президента України», – йдеться в повідомленні. 

В ході зустрічі полковник Олександр Охріменко та ректор ВНУ детально обговорили можливість військовослужбовців бригади та їх дітей на пільгових умовах здобувати освіту в навчальному закладі. 

Акцент зробили на навчанні поранених військовослужбовців з їх подальшим працевлаштуванням, створенні оптимальних умов для воїнів, які виконують завдання за призначенням на фронті. 

Усі напрацьовані домовленості полковник Олександр Охріменко та Анатолій Цьось найближчим часом оформлять документально. 

Також Ярослав Матвійчук пообіцяв на обласному рівні просувати ідею створення реабілітаційного центру для військовослужбовців у Володимирі, де перебуває військовий гарнізон. 

«Гості передали військовослужбовцям бригади привезені медикаменти та речі, синьо-жовті стяги, які є одним із символів нашої Перемоги, і невдовзі замайоріють у всіх містах та селах України», – додають у дописі. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Вербну неділю ще один храм Турійського району перейшов у ПЦУ
Наступна новина Виїзд з України – за закордонним паспортом. Роз’яснення ДПСУ
Останні новини
Схожі новини