Волинський умілець із причепа зробив... карету

Волинський умілець із причепа зробив... карету
Карета, зроблена із причепа

У селі Брунетівка Старовижівського району сільський умілець Олександр Бондар змайстрував карету, яка возить дітей до дитсадка і в школу. 

Про це розповідає Наталія Кравчук на шпальтах видання Вісник + К.

«То батько таке «таксі» для себе зробив, щоб внуків возити, – розповідає син майстра Олександр. – Нас у батьків троє дітей – два брати і сестра. І в кожного велика родина. Як збирається малеча разом – цілий дитсадок! А батько мав у хазяйстві причіп до «Жигуля», документи на який не зміг зробити. То щоб добро дарма не пропадало, переробив його».

Цей транспортний засіб, у який запрягають кобилу Зорку, стає також у пригоді, коли треба поїхати у поле чи в ліс. 

«Дуже виручає карета під час затяжних осінніх та весняних дощів, коли інакше нема як добратися до дитсадка чи школи. Дід впрягає Зорку, і вона впевнено торує свій маршрут. Ще й задоволено ірже, виконуючи цю почесну місію. Як є місце у кареті, дід Олександр ще садить у салон й сусідських дітлахів, які ласкаво називають цей транспорт тачанкою», – йдеться у публікації.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Лучанка затанцювала на даху «Супернової». Фотограф це зняв
Наступна новина Вийшов тизер фільму «Я, Ніна», який знімає оператор з Луцька
Останні новини
Схожі новини