Волинським студентам розповіли про важливість сплати податків. ФОТО

Волинським студентам розповіли про важливість  сплати податків. ФОТО

Студентів волинського вишу запросили на День відкритих дверей до центру обслуговування  платників  Луцької державної податкової інспекції.

Захід провели з нагоди Всеукраїнського тижня права, – повідомляють секторі комунікацій ГУ ДФС у Волинській області.

Студенти-правники ІІІ курсу ПВНЗ «Академія рекреаційних технологій та права» ознайомилися з особливостями надання адміністративних та консультаційних послуг і поспілкувалися з фахівцями Головного управління ДФС у Волинській області щодо дотримання платниками вимог Податкового кодексу,  а також процедурою користування електронною чергою, що віднедавна працює в ЦОП.

«Відколи у Податковому кодексі України передбачили, що державні податкові інспекції мають сервісну функцію, обслуговування платників податків, від моменту створення Центрів обслуговування платників  й донині процес надання послуг фіскалами вдосконалюється.  Переконуємо громадян та підприємців користуватися технологічними можливостями, що пропонуються сервісом «Електронний кабінет». Це сучасний, доступний і зручний сервіс для кожного, хто цінує свій час», - поінформувала студентство начальник Луцької ДПІ Ніна Демчук.

Завідувач сектору комунікацій ГУ ДФС у Волинській області Олена Нікотіна звернула увагу майбутніх фахівців юридичної справи на важливості своєчасної сплати податків і зборів.

«Платники податків та фахівці ДФС мають права та обов’язки, що передбачені нормами чинного законодавства. Сплата податків і зборів – це конституційна норма для кожного платника. Дотримуватися принципів верховенства права при адмініструванні податків – обов’язок фіскалів. За умови, коли всі виконують вимоги закону, не виникає питання щодо безпідставного застосування штрафних санкцій», - наголосила Олена Нікотіна.

Нагадаємо, що відповідно до Указу Президента України в тиждень, що включає 10 грудня - День прав людини, щороку проводиться Всеукраїнський тиждень права. Саме 10 грудня 1948 року Генеральна Асамблея ООН проголосила Загальну декларацію прав людини.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Поїзд Ковель-Київ «стоїть» через аварію
Наступна новина Волинь - сьома за рівнем захворюваності на кір у країні
Останні новини
Схожі новини