Волинським військовим вручили сертифікати за курси із перепідготовки. ФОТО

Волинським військовим вручили сертифікати за курси із перепідготовки. ФОТО

У Луцьку вручили сертифікати військовослужбовцям, які пройшли курси із перепідготовки та соціальної адаптації.

Урочистий випуск відбувся 16 серпня у бібліотечному корпусі СНУ ім. Лесі Українки.

28 військовослужбовців отримали свідоцтва та міжнародні сертифікати за 350 годин курсу, який тривав із 18 червня до 13 серпня.

Цей проект реалізовувався спільно ГО «Західний регіональний центр перепідготовки та соціальної адаптації військовослужбовців» та Представництвом НАТО в Україні.

До слова, на цих навчаннях вивчали менеджмент, маркетинг, англійську мову, економіку малих підприємств, радіоелектроніку, дизайн, інформаційні технології, охорону, навігацію маломірних суден, управління бізнес-проектами, бухгалтерський облік та звітність у малому бізнесі й інше.

«Коли відкривався ваш курс, ми запланували оцінку трастового фонду зі створення системи переходу з військової кар’єри в цивільну. Сподіваємося, що протягом курсу ви отримали необхідні знання та навики, які допоможуть вам у пошуках роботи. Ми будемо з вами зв’язуватися через кілька місяців і попросимо відповісти на кілька запитань, які стосуватимуться пошуку роботи. Це потрібно для статистичного аналізу, на скільки успішно проходить кожен курс», – сказав менеджер Програми  «НАТО-Україна» Крістофер Штауд.

Менеджер Програми  «НАТО-Україна» Крістофер Штауд

«Для нас, військових, все було нове. А зараз спробуємо реалізувати свої знання. Ставлення викладачів до нас було дуже хороше, вони з розумінням до нас підходили, інколи двічі повторювали матеріал, аби ми зрозуміли й засвоїли. Дисципліни були дуже цікавими, починаючи від менеджменту і закінчуючи практикою», – розповів військовий комісар Волинського обласного військового комісаріату Роман Кулик.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Повідомили, чому соя – найкорисніший продукт для жіночого здоров'я
Наступна новина У Луцьку влаштують вечір пам’яті Кузьми
Останні новини
Схожі новини