Волинського депутата втретє спіймали п'яним за кермом

Волинського депутата втретє спіймали п'яним за кермом

Волинського депутата від фракції "За майбутнє" Андрія Харламповича нещодавно втретє затримали за кермом напідпитку. Справу будуть розглядати у Луцькому міськрайонному судді

Про це пише Insider media.

Відомо, що 22 листопада до Луцького міськрайонного суду надійшла справа про адміністративне правопорушення, скоєне Харламповичем Андрієм Адамовичем. На нього було складено постанову за керування транспортними засобами в стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів. 

Варто відзначити, що Андрій Харлампович обіймає посаду заступника начальника Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці. У минулому – голова Ратнівської РДА, нинішній депутат Ковельської районної ради та ексдепутат Ратнівської райради, колишній радник голови Волинської ОДА Володимира Гунчика.

Вперше його затримали нетверезим за кермом автомобіля у 2011 році. Вже у грудні 2015 року Андрія Харламповича вдруге у робочий час зупинили за нетверезе водіння у смт Ратне.

За скоєння нового адмінправопорушення депутата можуть оштрафувати від 17 тисяч гривень та позбавити його права на керування автомобілем від 1 року.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцька громада втратила на війні ще двох Героїв
Наступна новина На Волині сталася аварія за участю автобуса й легковика: є загиблий
Останні новини
Схожі новини