Волинян попереджають про погіршення погоди. Один район може затопити 

Волинян попереджають про погіршення погоди. Один район може затопити 
Підтоплення у Ратнівському районі

У західних областях України, в тому числі й на Волині, синоптики прогнозують грози, шквали і град. У Ратнівському районі – загроза затоплення.

«11 липня у більшості західних областей вдень грози, в окремих районах град та шквали 15-20 м/с», – ідеться у повідомленні Українського гідрометеоролігчного центру.

Окрім того, у ДСНС із посиланням на дані УкрГідрометцентру поінформували, що на Волині через подальше підвищення рівня води на річці Прип’ять 11-13 липня можливі затоплення у Ратнівському районі.

«11-13 липня при подальшому підвищенні рiвня води з добовою iнтенсивнiстю 1-3 см на р. Прип'ять в створi поста Рiчиця відбуватиметься подальше перевищення небезпечної відмітки затоплення сільгоспугідь, господарських споруд, присадибних дiлянок в окремих  прирiчкових населених пунктах Ратнiвського району у Волинській області», – кажуть у ДСНС.

Підпишись на Telegram сайту, який зараз читаєш. Без спаму, тільки важливе! Підписатися

Нагадаємо, рясні опади на Волині в кінці червня-напочатку липня спричинили підтоплення у кількох районах. Найбільше постраждали від води Ратнівський, Старовижівський та Камінь-Каширський райони. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В Україні виявили ще вісім сотень заражених коронавірусом. Тих, хто одужав, – знову більше
Наступна новина У неділю в Камінь-Каширському районі можна працювати лише продуктовим крамницям, аптекам і заправкам
Останні новини
Схожі новини