У неділю в Камінь-Каширському районі можна працювати лише продуктовим крамницям, аптекам і заправкам

У неділю в Камінь-Каширському районі можна працювати лише продуктовим крамницям, аптекам і заправкам
Фото ілюстративне

У Камінь-Каширському районі через складну епідемічну ситуацію з кронавірусом ввели низку обмежень, дозволивши працювати 12 липня лише аптекам, закладам торгівлі продуктами харчування і пальним.

Відповідне рішення прийняли під час засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій 10 липня, повідомили у РДА.

Як зазначила завідувачка відділення організації епідеміологічних досліджень Камінь-Каширського міжрайонного відділу ДУ «Волинський обласний лабораторний центр МОЗ України» Оксана Мазур, поточна епідемічна ситуація бажає бути кращою, адже Камінь-Каширський – на першому місці серед районів області за рівнем захворюваності на COVID-19. 

За її словами, інцидентність у порівнянні з минулим тижнем зменшилася, але все ще значно перевищує допустимі норми, встановлені МОЗ.

Так, станом на 10 липня в районі цей показник становить 65,3, а рекомендований – менше ніж 12 людей на 100 тисяч населення. 
Зберігаються 2 активних вогнища захворювання: місто та село Раків Ліс.

Підпишись на Telegram сайту, який зараз читаєш. Без спаму, тільки важливе! Підписатися

«Ми усвідомлюємо всю серйозність становища, в якому нині опинився приватний сектор економіки. Разом з тим, не можемо нехтувати здоров’ям і життям краян, позаяк статистика невтішна. Тому поки попередньо прийняті карантинні заходи залишаються в силі. А враховуючи, що на ці вихідні прогнозується велике скупчення людей, ми змушені приймати відповідні рішення, аби не допустити загострення ситуації. Просимо розуміння та терпіння», – резюмував перший заступник голови райдержадміністрації Олександр Михалік.

За минулу добу в районі зареєстрували 4 випадки коронавірусу.

Нагадаємо, 9 липня у Шацькому районі послабили карантин – дозволити роботу лікувально-оздоровчих та відпочинкових баз.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинян попереджають про погіршення погоди. Один район може затопити 
Наступна новина У Польщі хочуть відкрити Музей жертв «Волині»
Останні новини
Схожі новини