Волинян попереджають про пориви вітру до 20 м/с

Волинян попереджають про пориви вітру до 20 м/с

На території Волинської області 26 та 27 грудня прогнозують значні пориви вітру та дощі різної інтенсивності. Синоптики оголосили "жовтий" рівень небезпечності.

Як повідомили в обласному центрі з гідрометеорології, найближчі два дні в області переважатиме сильний західний вітер 7-12 м/с, пориви сягатимуть 20 м/с. Такі погодні умови зумовить низка атмосферних фронтів, що будуть переміщуватися через Волинь.

У вівторок, 26 грудня, температура повітря вночі коливатиметься від трьох до п'яти градусів тепла, вдень — 8-10° тепла. У середу, 27 грудня, вночі температура повітря в області буде від одного до шести градусів тепла, вдень — 5-10° тепла.

З четверга, 28 грудня, та до кінця місяця на Волині переважатиме антициклональний тип погоди: дні будуть безхмарними, опади припиняться, а температура дещо знизиться, зокрема вдень буде від трьох до восьми градусів тепла.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Військовий з Волині отримав «Золотий хрест» від Залужного
Наступна новина На Волині молодь виготовляла магічні «різдвяні павуки»
Останні новини
Схожі новини