Волинян просять допомогти бабусі, яка постраждала під час пожежі

Волинян просять допомогти бабусі, яка постраждала під час пожежі

Односельці жительки села Грибовиця, що в Іваничівському районі на Волині, просять допомогти літній жінці, яка постраждала під час пожежі.

Про це у повідомленні, яке надійшло на адресу Район.Іваничі, написала Аня Гричай.

«Буває, що труднощі, складні життєві обставини змушують нас звертатися до інших людей за допомогою. І це не прояв слабкості, це - життя, яке ставить на коліна і піднятися можуть допомогти лише небайдужі.

Така ситуація спіткала 71-річну жительку села Грибовиця, у якої оселя нещодавно постраждала від пожежі. Вигоріли вхідні двері й вікна, знищений коридор і кухня,у двох кімнатах зі стелі впала штукатурка, зіпсована газова плита, холодильник, пральна машина і меблі. Жити в таких умовах не можливо, тому одинока жінка щиро звертається до всіх небайдужих людей з проханням допомогти хто чим зможе.

Старенька пересувається на інвалідному візку, тож не в змозі самостійно займатися відновленням оселі. Можливо, хтось має непотрібні меблі, будь-які будівельні матеріали – старенька буде рада навіть цвяшку», - йдеться у повідомленні.

Отож, для охочих допомогти жінці фінансово, надаємо реквізити картки Ощадбанку

26201503407688 Вівчик Віра Сергіївна

Нагадаємо, вночі з 28 на 29 липня в селі Грибовиця Іваничівського району у помешканні одинокої 71-річної жительки виникла пожежа. Молода сусідка, яка допомагала бабусі вибратися з полум’я, після пережитого потрапила в реанімацію.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На «Ягодині» відомий футбольний тренер роздавав автографи
Наступна новина Волинські митники вилучили авто з саморобними реєстраційними номерами
Останні новини
Схожі новини