Волинян просять допомогти військовим 14-ої бригади облаштуватися в казармах

Волинян просять допомогти військовим 14-ої бригади облаштуватися в казармах

Мешканців Володимира-Волинського та всіх громадян закликають допомогти військовослужбовцям 14-ої ОМБР облаштуватися у відремонтованих казармах.

Про це повідомляє БУГ.

Так, 25-го вересня заступник міського голови, секретар міської ради Олег Свідерський розповів, що до виконавчого комітету міської ради звернулося командування 14-ої ОМБР з проханням допомогти придбати господарські товари, запчастини, матеріали для ремонтних робіт. Допомогти зібрати необхідні матеріали і кошти просять також громадян.

«Цього року військовослужбовцям допомагали неодноразово. Для потреб ЗРП на двох попередніх сесіях депутати виділили 300 тисяч гривень для ремонту боксів, у яких зберігається військова техніка. На звернення місцевого військового комісаріату виділили майже 200 тисяч для проведення ремонту системи опалення. Старий котел, якому більше 30-ти років, вийшов з ладу. Питання системи опалення потрібно було вирішувати, адже у будівлі працюватиме призовна комісія», – розповів Олег Свідерський.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Волиняни з 14 бригади взяли участь в параді на Луганщині. ФОТО

«У нас в місті дислокується 14-та бригада. Керівництво її звернувся з переліком матеріалів, які необхідні для облаштування побуту військовослужбовців у казармах. Звертаємося до підприємств і установ міста, до громади з проханням долучитися до збору коштів на ці побутові потреби і завершення ремонту у казармах. Значна частина коштів, розраховуємо, буде зібрана і в рамках відзначення Дня захисника ми зможемо привітати і дати можливість захисникам почуватися комфортно», – додав він.

Кошти на матеріально-технічну підтримку 14-ої ОМБР можна перераховувати виключно на офіційний банківський рахунок бригади за реквізитами: в/ч А1008, м. Володимир-Волинський, вул. Ковельська, 265, МФО 820172, Код ЄДРПОУ 26614751, р/р 31256630089236 в УДКСУ Волинська область.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Суддю райсуду на Волині відправили у відставку
Наступна новина Графік відключення світла у Луцьку 26 вересня
Останні новини
Схожі новини