Волинян просять гідно зустріти полеглого захисника Юрія Герасюка

Волинян просять гідно зустріти полеглого захисника Юрія Герасюка

Тіло загиблого Героя Герасюка Юрія Володимировича везтимуть сьогодні, 5 жовтня, до рідної домівки у селі Верхівка, вулиця Миру 1 приблизно о 10:30 - 11:00.

Про це повідомляє Підгайцівська територіальна громада.

«Живим коридором гідно зустрінемо траурний кортеж Героя, який їхатиме центральними вулиціями сіл Лище, Воротнів, Верхівка.

Після прощань вдома, від батьківської хати траурна хода прямуватиме  вулицями села Верхівка до місцевої каплички на кладовищі, де відбудеться чин похорону», – йдеться у дописі. 

Про будь-які зміни – повідомлять додатково.

«У зв’язку із загибеллю військовослужбовця під час бойових дій  військової агресії росії  проти України та його похованням в Підгайцівській громаді оголошено Дні жалоби.

Приспущені Державні Прапори України на будинках і спорудах, заборонено проведення розважально - концертних заходів», – додають у дописі 

Нагадаємо, волиняни загинув 28 вересня 2022 року у Селидівській центральній міській лікарні міста Селидове Донецької області від отриманих поранень.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Ковелі виступатиме популярний гурт
Наступна новина На Волині судитимуть чоловіка, який робив «закладки» психотропів
Останні новини
Схожі новини