Волинян закликали бути обережними біля кордону з білоруссю

Волинян закликали бути обережними біля кордону з білоруссю

Аби зробити північні державні рубежі України ще неприступнішими, фахівці інженерно-саперних підрозділів 100-ї окремої бригади текриторіальної оборони Волині вздовж кордону вибудували систему мінно-вибухових загороджень.

Про це інформують на сторінці бригади у фейсбуці.

«Закликаємо жителів Волинської області бути вкрай уважними та обережними при відвідуванні п’ятикілометрової смуги вздовж кордону з республікою білорусь!», – йдеться в дописі.

Власникам авто-, мото-, велотранспорту, а також власникам гужових підвод заборонено з’їжджати на узбіччя, а також користуватися польовими та лісовими дорогами! Дозволено пересуватися тільки головними дорогами, які ведуть до населених пунктів у п’ятикілометровій прикордонній смузі!

«Будьмо відповідальними! Після остаточної Перемоги й проведення стабілізаційних дій, зокрема розмінування територій, ми зможемо вільно пересуватися усіма регіонами нашої держави! Все буде Україна!», – закликали у бригаді.

Читайте також: Скільки збудували і наскільки надійна: Погуляйко розповів про стіну на кордоні з білоруссю


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Проросійська література, готівка, громадяни рф: що знайшли у храмах московського патріархату
Наступна новина Двоє чоловіків із Луцька виготовляли у підвалі амфетамін
Останні новини
Схожі новини