Волинянам назвали 7 способів швидко передати показники газового лічильника

Волинянам назвали 7 способів швидко передати показники газового лічильника
Фото ілюстративне

Традиційно щомісяця з 1 по 5 число споживачі природного газу передають показання лічильників АТ «Волиньгаз». Це потрібно для того, щоб сума у платіжці відповідала спожитому об’єму газу.

Про це розповіли у пресслужбі «Волиньгазу», а також назвали 7 способів швидкої передачі показань лічильника.

1. Особистий кабінет на сайті 104.ua.  Якщо ви не зареєстровані у цьому сервісі – зателефонуйте до контакт-центру компанії (067) 33 39 104 і назвіть номер особового рахунку. Далі фахівці автоматично створять вам особистий кабінет і надішлють логін та пароль для входу на сайт на ваш номер телефону.

2. Мобільні додатки 104 Mobile для Android та 104 Mobile Light для iPhone.  Їх можна завантажити у магазині додатків на вашому смартфоні. Суттєва перевага сервісу – можна зареєструвати кілька особових рахунків і передавати показники за рідних.

3. Чат-боти 7104ua у месенджері Viber та Telegram. Щоб знайти чат-бот, введіть у пошуку «7104ua». Активувати його можна, увівши дані особового рахунку, останню оплату за газ або номер лічильника. Щоб передати показник – дійте за підказками у головному меню. У чат-ботах теж можна зареєструвати кілька особових рахунків і навіть передавати показники з фото лічильника. 

4. Смс на короткий номер 7104. Смс потрібно надсилати у такому форматі: номер особового рахунку (10 цифр), пробіл, показання лічильника (5 цифр). Вартість повідомлення згідно з тарифом вашого мобільного оператора.

5. Дзвінок до контакт-центру «Волиньгаз» за номером (0332) 280-104, (067) 33-39-104. Контакт-центр працює щодня з 8:00 до 20:00.

6. Голосове меню IVR, яке працює цілодобово за номерами контакт-центру в розділі «2». Номери контакт центру: (0332) 280-104, (067) 33-39-104.

7. Лист на електронну пошту [email protected]. У листі вказуєте номер особового рахунку та показання лічильника.

Якщо споживач вніс помилкові показання лічильника, скоригувати їх можна у чат-ботах Viber і Telegram 7104ua, надіславши фото лічильника.

Довідково
Компанія «Волиньгаз» здійснює доставку природнього газу до понад 250 тис сімей Волині. На сьогодні онлайн-сервісами «Волиньгазу» користуються понад 100 тисяч жителів області.

Читати також:

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В Україні – понад 8,5 тисячі нових хворих на коронавірус
Наступна новина Офіційно оголосили, хто стане головою Ковельської громади
Останні новини
Схожі новини