Волиняни купують найдорожчі автомобілі. АНАЛІТИКА

Волиняни купують найдорожчі автомобілі. АНАЛІТИКА

У серпні в Україні продали понад 7 тисяч нових автомобілів на суму 210 мільйонів доларів США. Це на 10% більше ніж у серпні минулого року. 

Найдорожчі авто купували на Волині. Минулого місяця у цьому регіоні зареєстрували понад 70 авто, кожен з яких в середньому коштував 40 тисяч доларів, – повідомляє аналітичний відділ сайту RST.ua

Найбільшу кількість нових автомобілів зареєстрували у столиці. У серпні кияни придбали майже 3 тисячі авто на 90 мільйонів доларів.

Читайте також: Машина для 14 бригади: як благодійники допомагають армії. ФОТО

Найпопулярнішою маркою в останній місяць літа стало Renault. Автомобілів цього бренду зареєстрували майже тисячу, а сума покупок склала 16 мільйонів доларів. Серед моделей українці найчастіше купували кросовери Kia Sportage. Лише на одне продане авто відстав ще один кросовер – Renault Duster. 

Доля продаж дизельних авто минулого місяця становила 35%. Найбільше користуються попитом такі машини у Вінниці. Там половина зареєстрованих авто обладнана дизельними силовими агрегатами. 

Нагадаємо, у першому півріччі в Україні зареєстрували майже 40 тисяч нових автомобілів. На покупку цих авто українці витратили понад 1 мільярд доларів США. Тоді найпопулярнішою маркою була Toyota. Автомобілів цього бренду зареєстрували майже 5 тисяч, а сума покупок склала 200 мільйонів доларів. Також у першому півріччі часто купували Renault і Volkswagen. Серед моделей бестселером був кросовер Renault Duster. За 6 місяців 2018 року в Україні зареєстрували 1450 таких авто.

Читайте також: Скільки коштує навчитися водити в Луцьку


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Графік відключення світла у Луцьку 12 вересня
Наступна новина Ботсад у Луцьку потребує збереження, – Мінприроди
Останні новини
Схожі новини