Волиняни можуть купити газ на всю зиму за літньою ціною

Волиняни можуть купити газ на всю зиму за літньою ціною

Уперше споживачі газу мають можливість закупити свій персональний резерв газу на весь опалювальний сезон.

Ціна газу для такого запасу зафіксована на літньому рівні - 5 995,53 грн за 1000 куб.м. 

Акція «Твоя енергонезалежність» стартує напередодні Дня Незалежності -  23 серпня і триватиме лише місяць. Оформити покупку можна за допомогою Особистого кабінету на сайті 104.ua або в своєму Центрі обслуговування клієнтів  газової компанії.

Скільки газу можна купити?

Максимальний обсяг закупівлі газу при цьому обмежений: 25 тис куб.м на одне домогосподарство. Гарантом збереження запасів газу та стабільної ціни на нього є НАК «Нафтогаз України». У НАК «Нафтогаз України» відзначають, що акція «Твоя енергонезалежність» дозволить споживачам до 25% скоротити витрати на газ в опалювальний період.

Зараз ціни на газ для населення знаходяться на мінімальному рівні з початку року. Таке сезонне коливання цін є звичайним для ринку газу, коли влітку вони знижуються, а взимку ростуть слідом за збільшенням попиту на паливо. 

Хто може долучитись до акції?

Взяти участь в акції може будь-який споживач газу, в якого немає боргів за цей енергоносій.

Як долучитись до акції?

Оформити та оплатити покупку можна буде онлайн – в Особистому кабінеті на 104.ua або в Центрі обслуговування клієнта: досить мати при собі паспорт, актуальні показання лічильника газу та внести 100 % оплату за куплений запас газу. 

На Волині 4 Центри обслуговування клієнтів: м. Луцьк, просп. Молоді, 14 А, смт. Ратне, вул. Газіна, 20, м.Камінь-Каширський, вул.Хотешівська, 9, м.Ковель, вул.С.Бандери, 34А. 

Скільки коштуватиме газ, коли закінчиться «акційний»?

«Використовувати газ, придбаний у рамках акції «Твоя енергонезалежність», можна буде з 1 жовтня 2019 року до 31 березня 2020 року. З цієї дати НАК «Нафтогаз України» доставляє учасникам акції газ із резервних обсягів за акційною ціною. Розмір економії при цьому буде залежати від поточних цін», - зазначив директор ТОВ «Волиньгаззбут» Микола Тищук.

Якщо куплений резерв газу буде витрачено до 1 квітня 2020 року, споживач зможе отримати газ на загальних умовах – за ціною ПСО, що діє на той час. Тим споживачам, хто до 1 квітня 2020 року не використовує весь куплений газ, залишок грошових коштів буде зарахований на особовий рахунок. Ці кошти можна буде використовувати для подальших розрахунків за газ або повернути за заявою.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У «Карабасі Барабасі» запрошують відпочити на свіжому повітрі
Наступна новина День Незалежності у Волинському драмтеатрі. Хто прийшов?
Останні новини
Схожі новини