У «Карабасі Барабасі» запрошують відпочити на свіжому повітрі

У «Карабасі Барабасі»  запрошують відпочити на свіжому повітрі

У «Карабасі Барабасі», що знаходиться на проспекті Волі, 48 можна відпочити й на свіжому повітрі. Літній майданчик чудово підійде для вечірніх посиденькок з друзями, чи святкування важливої події.

У Луцьку працює невеличкий пивний ресторанчик «Карабас Барабас». Лучани та гості міста можуть випити тут крафтововго пива, яке варять у броварні, та посмакувати смачними стравами.

Зараз – прекрасна нагода провести останні теплі літні дні на свіжому повітрі. Літній майданчик захищений, тож ані вітер, ані інша негода не завадить посидіти у хорошій компанії та відпочити.

Також – це чудове місце для святкування визначних дат, адже в закладі доволі просторо. Родзинкою кухні є страви з мангалу, які готують поряд, та, звісно, смачне пиво власного виробництва.

До речі, на початку вересня тут презентують новий ель з динею та м’ятою. Також у закладі запровадили вигідні спеціальні пропозиції. Так, чотири бокали улюбленого пива й будь-яка піца вартуватимуть лише 179,99 гривень.

Авторська наливка, піца та закуска міні «Сало сила» обійдуться для вашої компанії у 269,99 гривні. У неділю ж діє спеціальна пропозиція на
наливки. Ціна будь-якої за 05, літри усього 120 гривень.

Ресторанчик «Карабас Барабас» та його літній майданчик чудово підійде для проведення сімейного свята або ж просто для чудового вечора у дружній компанії.

Броварня «Карабас Барабас», проспект Волі, 48, забронювати столик на музичні вечори можна за телефоном: 050 600 4002.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині звільнили начальників райвідділів поліції у «бурштинових» регіонах
Наступна новина Волиняни можуть купити газ на всю зиму за літньою ціною
Останні новини
Схожі новини