Волиняни отримають великі конверти з ОДА. Що з ними робити

Волиняни отримають великі конверти з ОДА. Що з ними робити
Волиняни отримають план розвитку області, анкету для зауважень і конверт, щоб надіслати її Президенту

На Волині розповсюдять листи з планом розвитку області. Людей просять вивчити його і надіслати свої зауваження Президенту.

Про це стало відомо у п’ятницю, 1 березня, під час прес-конференції у Волинській облдержадміністрації.

Голова ОДА Олександр Савченко розповів, що наприкінці березня в області відбудеться рада регіонального розвитку. На ній, зокрема, планують затвердити план розвитку регіону на найближчі 3 роки – 2019-2021.

«Ми розробили матеріали, в яких виклали своє бачення розвитку. Хочемо їх роздати у селах, у кожному районі, аби люди побачили і потім не казали, що від них щось сховали. Це реальні плани, які ми будемо втілювати в життя», - зазначив посадовець.

Заступник голови ОДА Денис П’ятигорець сказав, що для роздачі листів залучатимуть волонтерів. Всередині буде не лише інформаційний буклет, карта області з позначеннями нових об’єктів, а й анкета для зауважень і безкоштовний конверт, в якому її можна надіслати Президенту.

Зі слів чиновників, кожна область України зараз розробляє свій план розвитку, з яким познайомить своїх мешканців.

Серед планів на 2019-2021 роки на Волині: будівництво десяти шкіл, дев’яти амбулаторій, реставрація Олицького замку, серійне виробництво перших в Україні електровантажівок на заводі «Богдан», відкриття реабілітаційного центру для ветеранів у Луцьку, індустріального парку у Ковелі та інші.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Гнап заявив, що знімає свою кандидатуру з виборів
Наступна новина Помер учасник АТО з Волині
Останні новини
Схожі новини