Волинянин Андрій Герус уже не представник президента у Кабміні

Волинянин Андрій Герус уже не представник президента у Кабміні
Андрій Герус

Володимир Зеленський звільнив волинянина Андрія Геруса з посади Представника Президента України у Кабінеті Міністрів України.

Про це стало відомо з його указу.

«Звільнити Геруса Андрія Михайловича з посади Представника Президента України у Кабінеті Міністрів України», – йдеться у документі.

Нагадаємо, Андрій Герус став представником президента Володимира Зеленського у Кабінеті Міністрів України у травні 2019-го.

Читати також: Ляшко побився із нардепом-волинянином. Поліція відкрила справу

Довідково 
Родина Геруса проживає у селі Литовеж Іваничівського району. Андрій Герус народився в 1982 році у місті Нововолинську в шахтарській сім’ї. У 2004-му закінчив Львівський національний університет ім. Івана Франка, економічний факультет, спеціальність – економічна кібернетика. З вересня 2013-го року навчався на програмі МВА у Гренобльській школі бізнесу (м. Лондон).
У серпні 2014-го року призначений членом Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг. Працював директором з інвестиційної діяльності ТОВ «Конкорд Капітал». Є головою Асоціації споживачів енергетики та комунальних послуг.
Народний депутат України.
 

Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Лише в 7 луцьких маршрутках можна платити за проїзд електронними квитками
Наступна новина Чи вигідно підключати одночасно домашній інтернет та телебачення: поради фахівців
Останні новини
Схожі новини