Волинянин отримав посаду у Зеленського

Волинянин отримав посаду у Зеленського
Володимир Зеленський і Андрій Герус

Волинянин Андрій Герус став представником президента Володимира Зеленського у Кабінеті Міністрів України.

Відповідний Указ опублікували на сайті Адміністрації президента.

Указ Зеленський підписав 22 травня. Раніше випускник Нововолинського ліцею-інтернату Андрій Герус у команді кандидата у президенти Зеленського відповідав за напрямки енергетики, ЖКХ та антимонопольне регулювання.

Довідково.  Родина Геруса проживає у селі Литовеж Іваничівського району. Андрій Герус народився в 1982-му році у місті Нововолинськ Волинської області у шахтарській сім’ї. У 2004-му році закінчив Львівський національний університет ім. Івана Франка, економічний факультет, спеціальність – економічна кібернетика. З вересня 2013-го року навчався на програмі МВА у Гренобльській школі бізнесу (м. Лондон). У серпні 2014-го року призначений членом Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг. Працював директором з інвестиційної діяльності ТОВ «Конкорд Капітал». Є головою Асоціації споживачів енергетики та комунальних послуг.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Рейтинг партій: хто зараз має найбільше прихильників
Наступна новина Луцьку кав’ярню «Старе місто», яку відкрили атовці, виставили на продаж
Останні новини
Схожі новини