Ляшку оголосили про підозру за бійку з нардепом із Волині

Ляшку оголосили про підозру за бійку з нардепом із Волині
Олег Ляшко напав на Андрія Геруса

Колишньому народному депутату України Олегові Ляшку повідомили про підозру у погрозі або насильстві щодо державного чи громадського діяча.

Про це повідомив прокурор Київської області Максим Киричук.

У понеділок, 18 листопада, заступник прокурора Бориспільської місцевої прокуратури Київської області повідомив про підозру ексдепутату за ч. 2 ст. 346 ККУ (Погроза або насильство щодо державного чи громадського діяча, а саме умисне заподіяння особам, зазначеним в частині першій цієї статті, середньої тяжкості тілесних ушкоджень чи легких тілесних ушкоджень, нанесення побоїв чи вчинення інших насильницьких дій у зв'язку з їх державною або громадською діяльністю).

Слідство встановило, що підозрюваний 6 листопада 2019 в приміщенні міжнародного аеропорту «Бориспіль» наніс тілесні ушкодження народному депутату України.

До суду скерували клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Вказані дії караються позбавленням волі на строк від чотирьох до семи років.

Нагадаємо, ексдепутат Верховної Ради Олег Ляшко побився з нардепом від «Слуги народу» Андрієм Герусом, який родом із Волині.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Рецепти запитували у мам і бабусь». Історія успіху м’ясного бренду «ІДНА»
Наступна новина Найкорисніші події тижня у Луцьку
Останні новини
Схожі новини