Волинянин купив автомобіль, який розшукував Інтерпол

Волинянин купив автомобіль, який розшукував Інтерпол
Автомобіль, який перербував у розшуку. Фото сервісних центрів МВС у Волинській області

Житель Луцького району купив автомобіль, який знаходився у розшуку Інтерполу. Про це чоловік дізнався лиш тоді, коли хотів зареєструвати машину.

Про це повідомили на сторінці у «Facebook» сервісних центрів МВС у Волинській області.

Житель Луцького району придбав автомобіль «BMW 530GT» 2015 року випуску за кордоном і хотів перереєструвати автомобіль. Проте рід час перевірки у сервісному центрі в Струмівці виявилось, що машина розшукується Інтерполом.  

«Житель Луцького району придбав BMW 530GT, 2015 року випуску за кордоном і мав намір зареєструвати його. Однак при перевірці за банком даних Генерального секретаріату Інтерполу в сервісному центрі МВС, що в Струмівці, було виявлено, що за номером кузова транспортний засіб перебуває у розшуку», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у Луцьку затримали двох іноземців, які перебували у міжнародному розшуку за підозрою у вбивстві та  вчиненні злочинів, пов’язаних з діяльністю організованих злочинних груп.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Верховній Раді українською мовою виступив маршалок Сенату Польщі
Наступна новина Майже у 14 разів перевищив норму. У Луцьку зупинили п’яного водія
Останні новини
Схожі новини