Майже у 14 разів перевищив норму. У Луцьку зупинили п’яного водія

Майже у 14 разів перевищив норму. У Луцьку зупинили п’яного водія
Фото умовне з відкритих джерел

У Луцьку патрульні зупинили п’яного водія автомобіля «Ravon». Рівень алкоголю у його крові майже у 14 разів перевищував допустиму норму.  

Про це 18 лютого повідомила пресслужба патрульної поліції Волинської області.

Нетверезого водія правоохоронці виявили 18 лютого близько 10:00. Під час патрулювання вулицею Львівською поліцейські помітили транспортний засіб «Ravon», який рухався з механічними пошкодженнями.

Окрім цього, водій під час перелаштування не вмикав відповідні світлові покажчики повороту. Патрульні зупинили автомобіль. Тоді ж вони помітили, що 31-річний чоловік має ознаки алкогольного сп’яніння. Він пройшов огляд на місці події. Результат показав 2,79 проміле, що майже в 14 разів перевищує допустиму норму.

Фото патрульної поліції Волинської області

На водія склали адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) та ч. 2 ст. 122 (Порушення правил користування попереджувальними сигналами при початку руху чи зміні його напрямку) КУпАП.

Нагадаємо, Володимир-Волинський міський суд закрив справу про п’яне водіння волинського ексмитника Олександра Оникійчука. Водій своєї вини не визнав та сказав, що випив склянку пива за вечерею від чого не міг сп’яніти. Натомість суд вирішив, що інспектор порушив процедуру та порядок проведення огляду водія, а відео, які були долучені до справи є неналежними доказами його винуватості. Відтак, суддя закрив провадження.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинянин купив автомобіль, який розшукував Інтерпол
Наступна новина Яка ситуація у ковідному шпиталі в Боголюбах
Останні новини
Схожі новини