Волинянин пояснив, чому «замінував» ігровий заклад

Волинянин пояснив, чому «замінував» ігровий заклад

Волинянин, який повідомив про те, що у одному з ігрових закладів селища Ратне знаходиться вибухівка, пояснив мотиви свого вчинку.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: В розважальному закладі на Волині шукали вибухівку

55-річний Олександр Шобутович зізнався, що у цьому ігровому закладі регулярно грає його син, повідомляють «Волинські новини».

«Мій тридцятирічний син вже дуже давно грає. Він має трьох дітей, а всі ми сім’єю кількості семи чоловік живемо на житловій площі 55 квадратних метрів. Син постійно ходить на ось ці автомати і програє гроші. Я його і забирав звідти, і просто не відпускав, але він все одно продовжує це робити. Останнього разу я заходив три рази, але син нецензурно мене послав», – розповів чоловік.

Волинянин пояснив, що повідомивши про замінування закладу, він хотів таким чином припинити його діяльність.

«Коли подзвонив в поліцію, то я не казав, що замінував ігровий заклад, а просто повідомив про замінування ігрового закладу на вулиці Кузьміна у Ратному. До мене одразу ж передзвонили з поліції, і я підтвердив, що це дзвонив я. Відповівши на дзвінок, я одразу ж пішов до тих автоматів і сказав, що виклик був не правдивий», - розповідає волинянин.

Після цього правоохоронці склали на чоловіка протокол. Його звинувачують у замінуванні закладу. Олександр Шобутович каже – він лише мріяв про те, аби ігровий заклад закрили. Натомість він знову працює.

«Зараз заклад знову працює. Я хочу, щоб заборонили ці ігрові автомати. Там включаються монітори, включається програма і робляться ставки. Хоч там і написано, що це «Спорт лото», але ніякого спорт лото там немає. Я просто не хочу, щоб повторився випадок десятирічної давності, коли через ігрові автомати повісився хлопчина. Можливо, тут закриють, то до Ковеля хоч буде важче доїжджати», – розповів чоловік.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Ковельщині селяни просять митрополита МП взяти участь в Об’єднавчому Соборі
Наступна новина Протест «євробляхерів»: відкрили 15 кримінальних правопорушень
Останні новини
Схожі новини