В розважальному закладі на Волині шукали вибухівку

В розважальному закладі на Волині шукали вибухівку

Учора, 18 листопада, ввечері до поліції Волині надійшло повідомлення він невстановленої особи, про те що в селищі Ратне в одному із розважальних закладів міста відбудеться вибух. На місце події одразу ж виїхали слідчо-оперативна група, спеціалісти вубохотехнічного відділу ГУНП в області, рятувальники.

Правоохоронці  ретельно оглянули приміщення та прилеглу територію закладу, вибухонебезпечних речовин і предметів не виявили. Інформація про замінування закладу не підтвердилася, – інформує сектор комунікації поліції Волинської області.

Поліцейські оперативно встановили, що до вчинення кримінального правопорушення причетний 55-річний житель райцентру Ратне.

За фактом завідомо неправдивого повідомлення про загрозу безпеці громадян слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 259 Кримінального кодексу України. Волинянину загрожує від двох до шести років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

 

 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку змагалися юні плавці зі всієї України та Білорусі. ВІДЕО
Наступна новина У волинському санаторії презентували новий цілющий напій
Останні новини
Схожі новини