Волинянин виборов «срібло» на Всесвітніх іграх серед поліцейських та рятувальників у Нідерландах

Волинянин виборов «срібло» на Всесвітніх іграх серед поліцейських та рятувальників у Нідерландах

Спецпризначенець полку Національної поліції України «Сафарі» Володимир Скоповський виборов срібну медаль на Всесвітніх іграх серед поліцейських та рятувальників, які проходили в Роттердамі (Нідерланди).

Про це повідомили на сайті Федерації боксу України.

Фінальний поєдинок Володимир провів проти тайця Війрепона Джонгжохо — бронзового призера Чемпіонату світу-2021 та молодіжних Олімпійських ігор-2018. Боротися за золото українцю завадила травма. Через неї рефері був вишумений зупинити бій. Раніше наш боксер впевнено подолав Баярмунха Кхурелсайхана з Монголії.

Президент Федерації боксу України Володимир Продивус привітав Володимира Скоповського з блискучим результатом та побажав скорішого відновлення. Він також подякував за роботу тренерському штабу — Василю Рибалці, Владиславу Кашеєву, Володимиру Драгунову.

 «Україна має бути гідно представлена на всіх світових боксерських турнірах. В нас потужна школа та найсильніші спортсмени. Тож разом з ФБУ робимо все, аби вони мали можливість змагатися і перемагати: організовуємо трансфери, допомагаємо з екіпіруванням та підготовкою, створюємо максимальні умови для кожного спортсмена», — зазначив Володимир Продивус.

Володимир Скоповський — уродженець Волинської області. З дитинства займається спортом. Ставав бронзовим призером чемпіонату світу з французького боксу, чемпіоном України з кікбоксингу. Він — справжній герой України і не лише на спортивних аренах. П’ять років  служив у Французькому легіоні, а нині захищає Україну від російських окупантів. Брав участь в боях за Сумщину, Харківщину, Запоріжчину. Після відновлення Володимир повернеться до побратимів на фронт — боронити Україну до Перемоги.

«Федерація боксу України висловлює подяку міністру внутрішніх справ України Денису Монастирському, голові Національної поліції України Ігорю Клименко, заступниці міністра внутрішніх справ Катерині Павліченко, заступнику начальника Департаменту патрульної поліції Олексію Білошицькому, командиру полку НПУ «Сафарі» Василю Віконському, командиру роти НПУ «Сафарі» Володимиру Теслі», – йдеться в повідомленні. 

Читайте також: Тренера клубу «Любарт» нагородили орденами

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Поїхав на роботу в Луцьк та зник: розшукують чоловіка з села Оздів
Наступна новина Форму довелося спалити: військова з Херсонщини розповіла про два місяці окупації та дорогу до Луцька
Останні новини
Схожі новини