Волинянин віддав віртуальній знайомій на лікування понад 60 тисяч гривень

Волинянин віддав віртуальній знайомій на лікування понад 60 тисяч гривень
Фото ілюстративне

Мешканець Володимир-Волинського району віддав віртуальній знайомій понад 60 тисяч гривень нібито на лікування коронавірусу.

Про це повідомили у поліції Володимира-Волинського у фейсбуці.

Знайомство в мережі Інтернет коштувало хлопцеві понад 60000 гривень.

«Я захворіла на «Covid-19», терміново треба гроші на лікування, допоможеш?» – таке повідомлення, отримав 18-річний хлопець від дівчини, з якою познайомився напередодні в соціальній мережі «Інстаграм».

З липня 2020 року компанія друзів знайшла можливість «підзаробити». Для цього створили фейковий акаунт дівчини на імя «Сапіга Аня» і, вигадуючи проблеми зі здоров’ям, видурити кошти у юнака.

У результаті шахраї на чолі із 25-річним товаришем, вигадуючи все нові проблеми після перенесеного коронавірусу, за місяць видурили із закоханого у неіснуючу людину 62 тисячі 700 гривень.

Працівники Володимир-Волинського відділу поліції за цим фактом провели оперативно-розшукові та слідчі дії.

Головному фігуранту справи оголосили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 с. 190 Кримінального кодексу України (шахрайство). Тепер зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі до трьох років.

Читати також:

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Червона» зона не є причиною для скасування виборів, – ЦВК
Наступна новина Зеленський призначив стипендії двом школяркам з Волині, які перемогли у конкурсі імені Шевченка
Останні новини
Схожі новини