Волинянин виграв Чемпіонат світу з гирьового спорту серед юніорів

Волинянин виграв Чемпіонат світу з гирьового спорту серед юніорів
Фото - Район Горохів

Волинянин Роман Наумчук здобув індивідуальне «золото» серед юніорів у Відкритому чемпіонаті гирьового спорту України. 

Про це повідомляє Район.Горохів.  

Класний керівник випуску 2013 року загальноосвітньої школи I-III ступенів села Озерці Горохівського району Інна Яцюра була приємно здивована, коли отримала опівночі 23 червня від свого колишнього учня електронного листа-подяку.

Уродженець села Озерці Роман Наумчук (1998 року народження), після закінчення у 2013 році дев’яти класів Озерцівської школи, без вагань вступив на навчання до Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою.

Скільки себе пам’ятає, ніколи не був байдужим до спорту. Особливо до важкої атлетики. Разом з тим юний спортсмен змалку мріяв стати пожежником – рятувати людські життя.

Тож після військового ліцею Роман Наумчук стає студентом Львівського державного університету безпеки життєдіяльності. Зараз хлопець — третьокурсник. Спортивні тренування не полишає. Бере активну участь в усіх університетських змаганнях.

Став чемпіоном з гирьового спорту по довгому циклу (поштовх двох гир вагою 24 кг) у Відкритому чемпіонаті гирьового спорту України, посунувши на другу сходинку п’єдесталу польського спортсмена.

Цьогоріч світові змагання з гирьового спорту серед юніорів проходили з 21 по 24 червня в італійському місті Мілані. Тепер уже львівський студент-пожежник здобув індивідуальне «золото» серед юніорів (у категорії до 87 кг).

Слід зазначити, що серед учасників престижних змагань були представники Білорусі, Угорщини, Румунії, Швеції, Німеччини, Англії, Польщі, Австралії, США, Португалії, Японії, Шотландії, Норвегії, Ірландії, Фінляндії, Нідерландів, Іорданії та Росії. Загалом за нагороди боролися триста учасників з понад 27 країн світу. 

Нагадаємо, волинські ветерани привезли перемоги з кубку Польщі з дзюдо. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Вища рада правосуддя звільнила з посади волинського суддю
Наступна новина Яка країна є найнебезпечнішою для жінок
Останні новини
Схожі новини