Волинянин «заробляв» на квартирних аферах

Волинянин «заробляв» на квартирних аферах

Володимирські поліцейські викрили  шахрая, його підозрюють у щонайменше шести злочинах. Зловмисник діяв через одну із соціальних мереж. Він входив у довіру громадян та наполягав на оплаті наперед певних послуг, а потім – зникав.

Про це повідомляє поліція Волині.

Чоловік розміщував повідомлення про здачу в оренду квартири. Аби нібито «притримати» помешкання, зловмисник просив скинути передоплату, а після отримання коштів блокував клієнтів. Окрім цього, аферист також оприлюднював неправдиві оголошення про міжнародні перевезення та евакуацію з місць бойових дій, далі діяв із громадянами за такою ж схемою.

Поліцейські встановили особу зловмисника – це 31-річний житель села Бубнів Володимирського району. Він раніше судимий за скоєння крадіжки та вимагання.

Порушнику вже оголосили про підозру у вчинені шести шахрайств за ст. 190 Кримінального кодексу України. Наразі правоохоронці перевіряють його причетність до скоєння інших злочинів. Триває розслідування.

Читайте також: Любешівець ошукав жінок


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Родини загиблих Героїв із Луцької громади отримають допомогу
Наступна новина Юна волинянка стала чемпіонкою Європи
Останні новини
Схожі новини