Волинянина, який топорищем забив дружину до смерті, посадили на 8 років за ґрати

Волинянина, який топорищем забив дружину до смерті, посадили на 8 років за ґрати
фото ілюстративне

Мешканця села Жиричі Ратнівського району посадили за ґрати на 8 років за те, що він забив до смерті свою цивільну дружину.

Про це стало відомо з вироку суду.

Інцидент трапився 27 січня 2018 року близько 2 години ночі. Нетверезий чоловік у власному будинку під час сварки із співмешканкою, яка постійно випивала, наніс їй один удар рукою в обличчя, а тоді численні удари дерев’яною палицею в область голови, тулуба, нижніх та верхніх кінцівок.

Пияк спричинив їй численні тілесні ушкодження і забійні рани, що призвели до масової крововтрати. Внаслідок цього жінка померла. Як згодом встановили слідчі, дерев’яна палиця виявилась топорищем.

Чоловіка звинуватили у скоєнні кримінального правопорушення за ч. 2 ст. 121 КК України, а саме – умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілої. Він визнав свою вину і розкаявся.

Зрештою, 6 липня 2018 року Ратнівський районний суд Волинської області визнав чоловіка винним і призначив йому покарання - 8 років позбавлення волі.

Передрук заборонений.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Аварія на перехресті: від удару машини викинуло на тротуар. ФОТО
Наступна новина Поблизу зони ЧАЕС двоє чоловіків жорстоко зґвалтували іноземну туристку
Останні новини
Схожі новини