Волинянину «світить» до 4 років за те, що п'яним сунув гроші патрульним

Волинянину «світить» до 4 років за те, що п'яним сунув гроші патрульним
Фото ілюстративне

На Волині 47-річного чоловіка притягнуть до кримінальної відповідальності за наданняхабара поліцейському.

Порушник хотів уникнути відповідальності за те, що керував машиною в нетверезому стані, – повідомляють у секторі комунікації поліції Волині.

Старший лейтенант поліції Володимир-Волинського відділу поліції під час несення служби по вулиці Устилузькій зупинив автомобіль під керуванням 47-річного жителя селища Локачі. Під час перевірки документів  поліцейським було встановлено, що водій транспортного засобу перебував у стані алкогольного сп’яніння. 

Аби його не притягнули до адміністративної відповідальності  правопорушник запропонував поліцейському неправомірну вигоду у сумі 3 тис. грн.. Поліцейський на місце викликав слідчо-оперативну групу щоби  задокументувати факт надання неправомірної вигоди.

За фактом надання неправомірної вигоди службовій особі відкрито кримінальне провадження. Санкція статті передбачає, зокрема, позбавлення волі від 2 до 4 років. Триває досудове слідство.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У луцькій багатоповерхівці не працює ліфт. Люди з інвалідністю не можуть вийти надвір
Наступна новина У Красноволі священик УПЦ МП проводить служби в хаті. ФОТО
Останні новини
Схожі новини