Волинянину, який ледь не вкоротив віку зятю, «світить» до 8 років в'язниці

Волинянину, який ледь не вкоротив віку зятю, «світить» до 8 років в'язниці

Чоловік посеред вулиці у місті Володимирі-Волинському вдарив ножем 32-річного місцевого мешканця. Потерпілого госпіталізували. Слідчі оголосили правопорушнику про підозру у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень. Йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Волині. 

Інцидент трапився 7 лютого вранці. Правоохоронці з'ясували, що під час конфлікту, раніше судимий 64-річний місцевий житель вдарив свого 32-річного знайомого ножем.

Потерпілого з проникаючим ножовим пораненням госпіталізували у відділення реанімації Володимир-Волинського територіального медичного об’єднання. На місці пригоди працювала слідчо-оперативна група.

«Слідчі оголосили пенсіонеру про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України. Йдеться про умисне тяжке тілесне ушкодження. Вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу», – повідомив Михайло Бобик, начальник Володимир-Волинського відділу поліції.

Санкція статті передбачає від п’яти до восьми років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Чи з'явиться на Волині завод з переробки сміття
Наступна новина На Волині знайшли померлим чоловіка, якого розшукували три дні
Останні новини
Схожі новини