Волинянину, який п'яним наїхав на двох дівчат у Ковелі, повідомили про підозру

Волинянину, який п'яним наїхав на двох дівчат у Ковелі, повідомили про підозру

За процесуального керівництва прокурорів Ковельської окружної прокуратури 33-річному жителю Ковеля повідомлено про підозру у  порушенні в стані алкогольного сп'яніння  правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілим середньої тяжкості тілесні ушкодження.

Про це інформує пресслужба Волинської обласної прокуратури. 

Нагадаємо,ввечері 11 лютого 2023 року нетверезий чоловік за кермом автомобіля "HYUNDAI SANTA FE» на вулиці Володимирській у Ковелі не впорався з керуванням, виїхав на тротуар та наїхав на двох 16-річних дівчат.

У результаті ДТП пішоходи отримали травми.

Вирішується питання про обрання водію запобіжного заходу.

Санкцією ч. 1 ст. 286-1 КК України за порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження, передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти  років.

 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина росіянина, який на матраці незаконно перетнув кордон з Польщею, затримали вдруге. ФОТО
Наступна новина Тато і син – Захисники, мама – волонтерка: як родина лісівника з Волині працює на Перемогу
Останні новини
Схожі новини