Волинянка просить допомогти вилікувати сина від саркоми. Потрібно зібрати 120 тисяч євро

Волинянка просить допомогти вилікувати сина від саркоми. Потрібно зібрати 120 тисяч євро

Шестирічний Костик Огарков, у якого виявили остеосаркому – злоякісну пухлину у правій стегновій кістці, – потребує термінового лікування в Іспанії.

Сім'я Огаркових, яка зараз мешкає у Львові, розшукувала іноземні клініки, де лікують такі випадки онкології у дітей. Знайшли медзаклад в іспанському місті Наварра. Однак вартість лікування непіднімна для молодого подружжя, пише Район.Медицина.

Мама хлопчика Юлія Огаркова (Павлюк) родом із села Підбереззя, що на Горохівщині. Вона просить небайдужих людей допомогти фінансово.

«Клініка виставила нам рахунок 120 тисяч євро за лікування. Крім того, будуть необхідні кошти на переліт, оренду житла та інші поточні витрати. Ми дуже сподіваємось, що у нас все вдасться. Неможливо передати, як нам болить за нашого хлопчика. Ніколи не могли уявити, що може бути так страшно і так складно», – ділиться Юлія.

Жінка за допомогою соцмереж уже зібрала 50 тисяч євро. До допомоги долучилися і депутати Волинської обласної ради. Як розповів Тарас Щерблюк, присутні на останній сесії зібрали близько 50 тисяч гривень. Завдяки потужній підтримці знайомих і незнайомих людей, Огаркови вирушили до Іспанії вже 24 квітня на тривале лікування, яке може тривати упродовж року або й більше.

Мама інформує про справи Костика у соцмережах Facebook та Instagram

Реквізити для допомоги

Огаркова Юлія Віталіївна (мама):

Приватбанк:

гривні – 5169360010524332;

долари – 5169360010524365;

євро – 5169360010524381.

Монобанк:

гривні – 4441114453691592.

Читати також: «Лікування від раку – це дуже дорого». Хвора волинянка благає про допомогу


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині фура не розминулася з легковиком: троє загиблих
Наступна новина Призначили новий літній потяг «Ковель – Миколаїв»
Останні новини
Схожі новини