«Лікування від раку – це дуже дорого». Хвора волинянка благає про допомогу

«Лікування від раку – це дуже дорого». Хвора волинянка благає про допомогу
Тетяна Куценко

Хвора на рак молочної залози мешканка Нововолинська Тетяна Куценко вкотре звертається до небайдужих людей із проханням допомогти їй подолати важку хворобу. Щомісяця на лікування вона витрачає близько 40 тисяч гривень.

«Я люблю  моє життя, і воно для мене цінне, бо маю двох доньок, і я хочу дуже жити!!! Але лікування від раку – це дуже дорого, особливо на останній стадії. Багато людей іде з життя не через саму хворобу, а через те, що не має змоги отримати довготривале, кваліфіковане, якісне і – відповідно – дороговартісне лікування», – написала жінка.

Вона розповіла, що держава не забезпечує онкохворих тим, що їм підходить. Натомість безкоштовне лікування, стверджує жінка, має токсичну дію і дієве лише на ранніх стадіях хвороби.

«Я  маю  великий досвід  лікування онкології з 2013 року і чітко розумію, що в кожного своя  доля, і ніхто не винний, що так трапилося саме у моєму житті. Це просте ще одне звернення  про допомогу, наповнене надією ,що знайдуться люди, які можуть допомогти», – звертається Тетяна Куценко.

У місяць в середньому вона витрачає 35 000 грн на ліки, а ще потрібні гроші на обстеження кожні три місяці.

Реквізити для допомоги: Приватбанк  5168 7574 0887 1814 (Куценко Тетяна Валеріївна) 

Читати також: «Живу заради доньок». Волинянка, яка роками бореться з раком, потребує допомоги


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Більше фруктів і м'яса, менше цукру і хліба. Як зміниться харчування школярів з 1 вересня
Наступна новина Пік хвилі коронавірусу в Україні пройдено, далі буде зниження, – науковці
Останні новини
Схожі новини