Волинянка виставила на аукціон свій браслет «Азовсталь», щоб допомогти 14-й бригаді

Волинянка виставила на аукціон свій браслет «Азовсталь», щоб допомогти 14-й бригаді

У Луцьку виставили на аукціон браслет "Азовсталь" з останньої, довоєнної партії сталі металургійного комбінату. Для розіграшу його передала волонтерка Аліна Бендас із села Привітне Володимирського району.

Про це повідомляє Суспільне.

Браслет із зображенням тризуба із п`яти грамів сталі, зроблений одним з українських ювелірних заводів для збору грошей на потреби Збройних сил України.

"Вони (браслети – ред.) продавались один день. Їхній тираж був 10 тисяч. І в перший день я його встигла купити, потім уже їх в продажі не було", – пригадує Аліна. Для неї, каже, комбінат "Азовсталь" є символом незламності українців.

Волинянка купувала браслет собі, згодом, каже Аліна, вирішила віддати прикрасу на благодійність. Разом з волонтеркою Роксоланою Несторук влаштували аукціон, щоб зібрати гроші на купівлю квадрокоптерів для 14-ої окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого.

"Люди виснажені, і фінансово, і морально. У нас кожен другий волонтер: і донатить, і збирає, і віддає усі свої сили на наближення перемоги. Я виставила публікацію в сторіс, в інстаграмі, що можливо в когось є ідеї, як можна пришвидшити збір коштів на дрони", – говорить волонтерка.

На аукціоні представили 200 номерів, ціна одного – 100 гривень. Розіграш стартував 21-го січня, за першу добу, говорить Роксолана, викупили 100 лотів. "Як усі лоти, всі номерки будуть забрані, в той день, чи на наступний, в залежності, як у нас буде з електроенергією, проведемо онлайн розіграш", – розповіла Роксолана Несторук.

Зібрані на аукціоні гроші долучать до купівлі двох дронів, ціна яких 240 тисяч гривень.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Дружина полеглого лучанина просить присвоїти її чоловіку звання Героя України (посмертно)
Наступна новина Арахамія анонсував звільнення всіх керівників митниці
Останні новини
Схожі новини