Волинянки завоювали 14 медалей на чемпіонаті України з велосипедного спорту

Волинянки завоювали 14 медалей на чемпіонаті України з велосипедного спорту

У місті Рівне протягом 23-29 серпня 2021 року пройшли чемпіонати України з велосипедного спорту (маунтенбайк). Так, волинські велосипедисти завоювали 14 медалей різного ґатунку.

24 серпня у відкритому чемпіонаті України в індивідуальній гонці на час (5-10 км) серед жінок чемпіонкою стала Шиманська Ірина, срібною призеркою серед дівчат стала Левченко Уляна. Про це інформує обласне управління молоді та спорту.

25 серпня у відкритому чемпіонаті України в парній гонці на час золоту медаль серед жінок виборола Шиманська Ірина чемпіонка, Левченко Уляна та Іосенко Валерія посіли срібні сходинки п’єдесталу серед дівчат.

26 серпня у відкритому чемпіонаті України (шорт-трек) срібло здобула Шиманська Ірина серед жінок. Серед дівчат чемпіонкою стала Левченко Уляна, а Іосенко Валерія стала бронзовою призеркою.

28 серпня у відкритому чемпіонаті України в естафетній парній гонці серед дівчат Левченко Уляна виборола бронзову нагороду.

29 серпня у відкритому командному чемпіонаті України крос-кантрі серед жінок володаркою золота стала Шиманська Ірина. Левченко Богдана – бронзова призерка серед юніорок, а команда у складі Левченко Уляни, Іосенко Валерії та Войтович Надії стали чемпіонками.

Тренери-викладачі спортсменок Ковальов Віктор та Матвійчук-Жолнач Валентина.

 

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині у ліс випустили 120 оленів та 30 диких свиней, яких виростили в екопарку
Наступна новина В Україну прийде значне похолодання, - синоптики
Останні новини
Схожі новини