Волинянку, яка підтримує «рускій мір», взяли під варту

Волинянку, яка підтримує «рускій мір», взяли під варту

СБУ на Волині повідомила про підозру ворожій пропагандистці.

Про це інформує Управління СБ України у Волинській області.

Правоохоронці з’ясували, що жителька міста Володимир систематично та публічно агітувала в соціальних мережах за повалення конституційного ладу в Україні та захоплення державної влади, підтримувала та виправдовувала дії держави-агресора, розпалювала національну ворожнечу та принижувала честь та гідність українців.

Читайте також: Волинський суд взяв під варту колаборанта, який агітував за «рускій мір»

Слідчі Управління СБ України у Волинській області повідомили волинянці про підозру у вчиненні нею злочинів, передбачених ч.2 ст. 109 (дії, спрямовані на насильницьку зміну чи повалення конституційного ладу або на захоплення державної влади), ч.1 ст. 161 (порушення рівноправності громадян залежно від їх расової, національної, регіональної належності, релігійних переконань, інвалідності та за іншими ознаками), ч.1 ст. 436-2 (виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії російської федерації проти України, глорифікація її учасників).

Суд до підозрюваної застосував запобіжний захід – тримання під вартою.

Заходи з викриття проведені співробітниками Управління СБ України у Волинській області за процесуального керівництва Волинської обласної прокуратури.

Читайте також: Обвинувачений у держзраді лучанин не визнає провину: справу розгляне колегія суддів


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині за місяць зробили понад 10 тисяч закордонних паспортів
Наступна новина На Волині втопився 60-річний чоловік
Останні новини
Схожі новини