Володимир Бондар отримав орден за допомогу військовим

Володимир Бондар отримав орден за допомогу військовим

Представники благодійної організації «Україна – це ми» вручили орден  «За розбудову України» Всеукраїнського об’єднання «Країна» заступнику  Голови Держлісагентства Володимиру Бондарю.

Цієї громадської відзнаки Володимир Бондар був удостоєний за представленням заступника командира військової частини А 1376 (місце базування – Сумська область), – повідомляють у прес-службі лісівників.

Військові цієї частини входять до складу 58-ої окремої мотопіхотної бригади імені гетьмана Івана Виговського, яка з лютого 2016 року виконувала завдання на Донецькому напрямку, зокрема, в Авдіївці та Ясинуватському районі, прикриваючи 30 кілометрів фронту в районі Авдіївської промзони та Верхньоторецького.

У жовтні 2016 підрозділи бригади прибули в Конотоп до місця постійної дислокації. В липні 2017 року 58-ма бригада замінила 93-тю бригаду на позиціях в районі Бахмутської траси.

Також заступника Голови Держлісагентства Володимира Бондаря нагороджено подякою від військової частини А 0409 (місце базування – Житомирська область).

Військові цієї частини входять до складу 30-ої окремої механізованої бригади імені князя Костянтина Острозького. На весні 2014 року підрозділи бригади були висунуті на південь, очікуючи з Криму ймовірного удару. Під час військових дій на сході України бригада у 2014 році вела важкі бойові дії в Секторі «Д».

Володимир Бондар подякував волонтерам, які передали нагороди та наголосив, що лісівники завжди, з перших днів військової агресії з боку РФ, активно особисто брали участь у захисті територіальної цілісності України, а також постійно допомагають українським військовим.

«Це постійний наш обов’язок – допомагати українській армії. І ми будемо це робити. Особлива увага приділяється лісівникам, які брали участь в АТО (ООС) та родинам загиблих воїнів-лісівників. Це питання завжди перебуває під моїм особистим контролем. Сім’ї та діти загиблих лісівників мають бути під нашою опікою постійно і мають бути забезпечені всім необхідним», - наголосив заступник Голови Держлісагентства Володимир Бондар.

Окрім того, громадськими відзнаками та подяками від військових були нагороджені начальник Житомирського обласного управління лісового та мисливського господарства Андрій Курінський, начальник Волинського ОУЛМГ Олександр Кватирко, начальник Рівненського ОУЛМГ Віталій Сухович, начальник Чернівецького ОУЛМГ Віктор Сахнюк, а також низка директорів лісогосподарських підприємств зазначених областей.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Коли і де у Луцьку будуть святити паски
Наступна новина Луцьк–Жидичин: у Великодню  ніч курсуватиме безплатний автобус до монастиря
Останні новини
Схожі новини