Ворог стягує сили на Луганщину. За 3-4 дні буде наступ, - голова ОВА Гайдай

Ворог стягує сили на Луганщину. За 3-4 дні буде наступ, - голова ОВА Гайдай
Фото ілюстративне

Голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай заявляє, що російські окупанти продовжують стягувати техніку і живу силу в область і за кілька днів спробують наступати, але Збройні сили України готові давати відсіч.

Про це він заявив у своєму коментарі, пише Українська Правда.

«Ми фіксуємо постійне підвезення нових сил (окупантів – ред.), техніки і людей, я думаю, що вони планують закінчити підвезення всіх резервів і дні через 3-4 будуть намагатися проводити наступ», – сказав Гайдай.

Водночас він додав, що українські захисники готові зустрічати непроханих відвідувачів Луганщини, і зустрінуть їх "гостинно".

Гайдай також додав, що російські загарбники 6 квітня продовжують бити Попасну з "Градів" та авіації, тому евакуація проходить під гуркіт ворожих гармат. Крім того, він розповів, що в Лисичанську ще залишається близько 30 тисяч мешканців, в Сєвєродонецьку менше. Офіційно за понад 40 днів війни евакуювали орієнтовно 30 тисяч осіб, а порахувати кількість виїздів людей власним транспортом – поки неможливо.

Гайдай також нагадав, що 60% Рубіжного контролюють росіяни, ексмер-зрадник допомагав взяти місто, здавав всю інформацію. Але прорватися вглиб міста російські загарбники не можуть, щоденні атаки залишаються без успіху і з численними втратами ворога.

Читайте також: В Маріуполі окупанти почали спалювати вбитих містян в мобільних крематоріях


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В Маріуполі окупанти почали спалювати вбитих містян в мобільних крематоріях
Наступна новина Попри війну волинським шахтарям виплатять заборговану зарплату
Останні новини
Схожі новини