Воїни Волинської 100-ї бригади Тро знищили на фронті найсучаснішу модель російської бронетехніки

Воїни Волинської 100-ї бригади Тро знищили на фронті найсучаснішу модель російської бронетехніки

Сьогодні, 4 червня, на сході України бійці 100-ї Окремої Бригади Територіальної Оборони знищили ще одну ворожу бойову машину десанту.

Про це розповіли в пресслужбі бригади. 

Орківську БМД-4М (це найсучасніша модель цього типу російської бронетехніки!) вистежили аеророзвідники 100 окремої бригади тероборони та зведеного батальйону Національної поліції «Захід».

Координати бронетехніки оперативно передали підрозділам 45 окремої артилерійської бригади, які влучно поцілили у БМД зі 155 мм гаубиці FH70!

Аеророзвідникам вдалося зафільмувати увесь «виробничий процес»: момент влучання у заховану в лісі БМД, розгоряння бронетехніки, а також подальшу детонацію боєкомплекту!

Нагадаємо, це вже далеко не перший випадок успішного враження бронетехніки окупантів спільними зусиллями підрозділів 100 окремої бригади тероборони, 45 окремої артилерійської бригади та зведеного батальйону Національної поліції «Захід»! 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Військові 14-ї бригади показали, як відзначають на фронті Трійцю. ФОТО
Наступна новина У Луцьку пішов з життя відомий нотаріус
Останні новини
Схожі новини